Skaffa nya dörrar till din syateljé

Det finns inget så befriande som att få lov att syssla med din hobby i lugn och ro. Kanske har du den stora lyckan att kunna arbeta med det du tycker om att göra mest av allt. Oavsett om du har ett eget skrädderi eller har inrett en liten syateljé hemma kan du behöva praktiska innerdörrar från gkdoor.se. Läs mer här.

Naturligt ljusinsläpp

Att syssla med sömnad är något som verkligen kräver en stor portion tålamod och naturligt ljus. Ju mer ljus som kan flöda in i din ateljé från både fönster och dörrar desto bättre. Att ljuset kan ta sig in via fönster är inte så svårt att förstå, men att du faktiskt kan få mer ljus i din ateljé genom att välja rätt innerdörrar är mindre känt. Allra mest ljus får du med stora dörrpartier i form av pardörrar med glas. Vill du ha insynsskydd för att kunna arbeta ostört kan du välja frostat glas. På det sättet får du fortfarande nytta av det naturliga ljuset. Utrymmet där du arbetar känns dessutom luftigare och ljusare om det är mindre mörkt. Mer ljus passar alla åldrar, men särskilt äldre som kanske äntligen har fått mer tid till sina intressen, som att syssla med sömnad.

Smart förvaring

Det finns flera anledningar att skaffa nya innerdörrar till din syateljé. Förutom att du vill fräscha upp känslan på båda sidor om dörrarna och få in mer ljus i din syverkstad kan du också använda innerdörrarna till förvaring. Dörrar i allmänhet är ett förbisett förvaringsutrymme som du kan nyttja till en hel del. Du kan nämligen fästa upp lådor, hyllplan och stänger på dörren där du kan förvara nålar, trådrullar, måttband, stoppnålar, nålträdare, laglappar, nåldynor, säkerhetsnålar, dragkedjor, fingerborgar och mycket annat. Den som vill ha ljusinsläpp, men samtidigt kunna nyttja dörren till förvaring kan med fördel välja en dörr där glaspartiet sitter i den övre delen av dörren. Då finns det fortfarande gott om plats till förvaring nedanför.

Olika sorters innerdörrar

Det finns ett stort utbud av innerdörrar hos gkdoor.se. Förutom dörrar med glaspartier i olika utföranden finns det även massiva dörrar av bland annat ek, furu och HDF-board. Naturligtvis kan du välja en färg som passar både din ateljé och ditt humör.