Dags för nya överdrag till möblerna

Även fast mycket går att laga genom att sy så är det ibland nödvändigt att köpa nytt. Det kan till exempel vara bra att köpa nya överdrag till fåtöljen eller soffan om de befintliga börjar bli slitna för att dina möbler fortsatt ska hålla i många år framöver.

Hitta överdrag på nätet

Om du har en fåtölj från IKEA som du tycker om men börjar bli sliten kan du köpa fåtöljöverdrag på nätet. Genom att besöka företaget Bemz hemsida kan du genast se att det finns många fina överdrag för den typ av fåtölj du har från Ikea. Företaget har nischat in sig på överdrag för soffor och fåtöljer från IKEA och det finns många fina varianter att välja bland. När du har klätt om din fåtölj med det nya överdraget kommer du kunna ägna dig åt sömnad i den i många år till. För att du ska kunna fortsätta med ditt syintresse eller annan typ av hantverk ska du se till att byta ut gamla överdrag mot nya.

Överdragen är skräddarsydda och anpassade för olika modeller av fåtöljer och soffor från IKEA. De är tvättbara och enkla att trä på och av och är av hög kvalitet.