Ta med sytillbehören

Många som syr gör det på hemmaplan. Men det kan också vara nödvändigt att ta med dig dina sytillbehör från en plats till en annan. Till exempel om du ska sy något på jobbet under lunchrasten eller ska prova ut ett klädesplagg hos en kund.

Köp en tygpåse

Med hjälp av tygpåsar kan du få med allt det du behöver på ett enkelt och praktiskt sätt. Det finns tygpåsar i olika storlekar och färger. Dessutom kan du välja att sätta ditt eget tryck på dem. Till exempel om du har ett företag eller vill göra reklam för dina sociala medier där du delar dina skapelser. På så sätt får du både marknadsföring och en väska du kan bära med dina sysaker i. Fördelen med tygpåsar är att de är enkla att använda och enkla att förvara då du kan vika ihop dem när de inte används och de tar inte upp särskilt mycket plats. Dessutom är de billiga att köpa och kan användas till många olika saker. Om du behöver transportera många saker kan du behöva flera kassar.

Förutom att du kan använda tygpåsen som den är kan du också sätta din egen prägel på den. Gillar du till exempel att brodera kan du brodera blommor eller något annat som passar din personlighet på tygpåsen. På så sätt kan du markera ytterligare att det är din sypåse, vilket minskar risken för att du ska blanda ihop din sykasse med exempelvis de kassar du använder när du ska handla.